+31 71 362 04 89 info@alexanderbeach.nl

MEET. PARTY. AND DO BUSINESS!

Meet, party & do business!

Alexander Beach Club ligt lekker centraal ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en Den Haag en daarom een ideale locatie voor een bedrijfsuitje. Wij kunnen een deel, of eventueel de hele beachclub, exclusief voor jouw gezelschap houden. Op loopafstand is er ruime parkeergelegenheid voor alle gasten.

De club biedt ruimte tot 500 personen. Een ideale locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfs BBQ, Walking Beach Dinner of bedrijfsfeest met het strand en de oneindige zee pal voor je neus. Kijk onder teambuilding naar de actieve bedrijfsuitjes.

VERGADEREN IN HET ALEXANDER HOTEL
Op nog geen 300 meter afstand vind je ons Alexander Hotel. Dit hotel beschikt over ideale vergader en congresfaciliteiten met maar liefst zes comfortabele vergaderzalen en 62 luxe hotelkamers. We maken graag mooie arrangementen voor bedrijven waarbij je kunt vergaderen en overnachten in het hotel. Een Walking Beach Dinner of BBQ vindt plaats in Aleander Beach Club. Neem voor meer informatie contact op met het Alexander Hotel via + 31 (0)71-361 89 00 of per mail info@alexanderhotel.nl.

Just think of the beach and smile