+31 71 362 04 89 info@alexanderbeach.nl

Christmas Live

Presenteert: Yves Berendse

Vrijdag 24 december & Zaterdag 25 december

Aanvang: 18.00 uur

Maak de Kerst dit jaar extra bijzonder en schuif aan bij Alexander Beach Club voor een swingend kerstdiner met een avondvullend optreden van niemand minder dan Yves Berendse.

Tijdens deze bijzondere avond word je niet alleen getrakteerd op een muzikaal spektakel, maar ook culinair wordt het één groot feest. Want, speciaal voor dit weekend duiken de brigades van Alexander Beach Club en DYLANS samen de keuken in om daar voor u een prachtig 4-gangen kerstmenu te bereiden.
Alexander Beach Club meets DYLANS oftewel het beste van twee werelden gecombineerd!

4-gangen kerstmenu €165 p.p.

(exclusief dranken)

Hollandse garnaal (amuse) avocado・Granny Smith・witte chocolade en zeezout・cocktail schuim
***
Steak tartare van hert crème van eendenlever・madeira・ijs van augurk・krokante mosterd
***
Tarbot polenta dauphin・pastinaak・beurre noisette jus・koffiepoeder
***
Beef Wellington
rode wijn truffeljus・krokante schorseneer
***
Stroopwafelparfait blauwe bes・karamel schuim・pure chocolade

Let op: Tickets zijn te bestellen via de ‘reserveren’-button rechts onderin op onze website. Het aantal tickets is beperkt, dus wees er snel bij! 

Live cooking kerstontbijt

Zaterdag 25 december & Zondag 26 december

Geen feestelijker begin van de Kerstdagen dan met het Live Cooking Ontbijtbuffet bij Alexander Beach Club. We halen op Eerste en Tweede Kerstdag alles uit de kast om jou en je gezelschap te laten genieten.

Trek in een luchtige omelet met toppings? Dan wordt deze on the spot door onze chef voor jou bereid. Pancakes? Ook die mogen natuurlijk niet ontbreken. Gedurende het ontbijt kun je je tegoed doen aan diverse dranken, zoals koffie, thee, verse sappen, smoothies, verschillende soorten vers afgebakken broodjes, zoet en hartig beleg, meer dan genoeg zoets én onbeperkt bubbels. 

Het Live Cooking Ontbijtbuffet wordt geserveerd op 1e en 2e Kerstdag van 09.00 – 12.00 uur en kost €32.50 per persoon (kids tot 12 jaar €19.50 p.p.). Reserveren kan via de ‘reserveren’-button rechts onderin op onze website. 

Let op: Binnen een week na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging. Je dient de betalingen te voldoen zoals in de reserveringsbevestiging vermeld. De reservering is pas definitief wanneer de betaling voldaan is.