Paasbrunch aan Zee!

Vier Pasen @ Alexander Beach Club. Op zondag 1 april Eerste Paasdag en maandag 2 april Tweede Paasdag viert heel Nederland weer Pasen. Maar nergens is Pasen zo uitbundig en gezellig als bij ons. Kom je brunchen met uitzicht op zee en in het gezelschap van de enige echte Paashaas? Reserveer vandaag nog, dan ben je verzekerd van een goed plekje aan onze heerlijke Paasdis!

Wij serveren een heerlijk Shared Paasbrunch aan tafel. Het menu volgt later op deze website. 

Paaskids

Aan de speciale kids paastafel kunnen onze jongste gasten paaseieren schilderen en paastekeningen maken. Natuurlijk eten de kinderen aan de familietafel gezellig mee met de Paasbrunch, aangevuld met tomatensoep en Pasta Bolognese.

Als grootste verrassing heeft de Paashaas op het strand een heleboel eieren verstopt. De kinderen mogen zoeken totdat hun mandje vol is. Voor de vinder van het GOUDEN EI is er zelfs een Paasverrassing. Spannend! Een Paasdag bij Alexander Beach Club is een geweldig Paasfeest.

 

You’re so Bunny

Prijzen
Kinderen 0 t/m 3 jaar € gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 18,75
12 jaar en ouder € 37,50
Onze Paasbrunch is gezellig shared brunchen aan tafel (geen buffet)

Tijd

Aanvang 10:30 uur einde brunch 13:30 uur

Reserveren
Bel ons via 071 – 36 20 489. Of mail: info@alexanderbeach.nl. Mail ons svp uw naam, telefoonnummer, aantal personen en de leeftijden van de eventuele kinderen. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons!

Cherish every sunset