Strandbedjes - Alexander Beach Club - Noordwijk aan Zee

Think of the beach and smile!

Kom een dagje relaxen bij Alexander Beach Club! Dat kan natuurlijk op ons terras, maar ook op een bedje op het strand. Zin in een heerlijk ijskoud drankje en je blijft liever achter je windscherm relaxen? Maak dan gebruik van onze Beach bar.

Beach Bar
Begin je stranddag met een lekker kopje koffie achter je scherm, deze haal je vers bij de Beach Bar. Bij deze strandbar kun je later op de dag ook terecht voor een heerlijk ijskoud drankje, speciaal bedoeld om op het strand -op je eigen bedje- van te genieten. Voor de lekkere en makkelijke hap zijn er tosti’s, sandwiches, bitterballen en andere beachbites.

Schermhuur & loungebedden
Geen gesjouw en geen gehamer, huur een windscherm bij Alexander Beach Club en je ligt de hele dag eerste rang en uit de wind! Huur daarbij een heerlijk loungebed met een zacht kussen en je bent klaar voor een dagje zonnen, luieren en relaxen. Even uit de zon? Parasols hebben wij in overvloed.

Kosten scherm per dag € 8,00
Kosten loungebed per dag € 9,50
Kosten parasol per dag € 5,00
Kosten voor complete set: scherm, parasol, tafeltje en 2 loungebedden per dag € 32,00

Reserveren
Een deel van onze windschermen en bedjes kunnen van te voren gereserveerd worden. Wil je op de hete en drukke dagen verzekerd zijn van een bedje op het strand? Dan raden wij je aan om ruim van te voren te reserveren via onze strandman Guus: +31 6 – 13 58 84 02. Wij houden je bedje tot 10.30 uur voor je vrij.

Member bij Alexander Beach Club
Word member bij Alexander Beach Club en we leggen je het hele seizoen in de watten! Want als member staan Guus en de andere beachboys van 1 mei tot 1 oktober elke dag voor je klaar met: een stevig windscherm, een parasol, twee heerlijke loungebedden met royale kussens en een tafeltje.

De hele stranddag kun je desgewenst aanspraak doen op onze beachboys zetten bij het draaien van de wind desgewenst je windscherm of parasol op een andere plek. Als member kun je uiteraard gratis gebruik maken van de toiletten. Natuurlijk kun je achter je scherm blijven liggen totdat de zon in de zee zakt.

Een membership bij Alexander Beach Club kost 450 euro per seizoen. Wil je meer loungebedden bij je windscherm? Dat kan, je betaalt dan 100 euro extra per bed (per seizoen). De kaart staat op naam en is niet overdraagbaar. Wij houden je plek tot 12.00 uur vast. Kom je wel naar het strand, maar ben je er later dan 12.00 uur? Bel dan even naar onze strandman Guus en hij houdt een plek voor je vrij (+31 6 – 13 58 84 02). Member worden? Mail ons: info@alexanderbeach.nl

Sometimes you have to go with the waves!