+31 71 362 04 89 info@alexanderbeach.nl

THINK OF THE BEACH AND SMILE!

WORD MEMBER

Think of the beach and smile!

Kom een dagje relaxen bij Alexander Beach Club! Dat kan natuurlijk op ons terras, maar ook op een bedje op het strand. Zin in een heerlijk ijskoud drankje en je blijft liever achter je windscherm relaxen? Maak dan gebruik van onze Beach bar.

BEACH BAR
Begin je stranddag met een lekker kopje koffie achter je scherm, deze haal je vers bij de Beach Bar. Bij deze strandbar kun je later op de dag ook terecht voor een heerlijk ijskoud drankje, speciaal bedoeld om op het strand -op je eigen bedje- van te genieten. Voor de lekkere en makkelijke hap zijn er tosti’s, sandwiches, bitterballen en andere beachbites.

SCHERMHUUR & LOUNGEBEDDEN
Geen gesjouw en geen gehamer, huur een windscherm bij Alexander Beach Club en je ligt de hele dag eerste rang en uit de wind! Huur daarbij een heerlijk loungebed met een zacht kussen en je bent klaar voor een dagje zonnen, luieren en relaxen. Even uit de zon? Parasols hebben wij in overvloed.

Kosten loungebed per dag € 10,00
Kosten scherm per dag € 9,00
Kosten parasol per dag € 5,00
Kosten strandstoel per dag € 7,00
Kosten voor complete set: scherm, parasol, tafeltje en 2 loungebedden per dag € 34,00

RESERVEREN
Een deel van onze bedjes en windschermen kan van tevoren worden gereserveerd. Wil je op hete en drukke dagen verzekerd zijn van een bedje? Dan raden wij aan ruim van tevoren telefonisch te reserveren bij onze strandman Lars. Hij is te bereiken op 071-362 04 89 (optie 3). Wij houden je bedje tot 10.30 uur voor je vrij.

SERVICE AT THE BEACH
Service tot aan je strandbed, wie wil dat niet? Het enige wat je hoeft te doen, is met je telefoon de QR-code te scannen welke bevestigd is aan het windscherp of op tafel ligt.

In onze webshop kun je een keuze maken uit verschillende soorten dranken, ijs en beach bites.

Plaats je bestelling via iDEAL. Wij zorgen vervolgens dat jouw bestelling wordt gebracht en je ongestoord kunt blijven liggen en genieten.

MEMBER BIJ ALEXANDER BEACH CLUB
Word member en we leggen je het hele seizoen in de watten! Lars en de andere beachboys staan van 1 mei tot 1 oktober elke dag voor je klaar met een stevig windscherm, een parasol en twee heerlijke loungebedden met royale kussens. En je kunt gratis gebruik maken van de toiletten.

Een membership kost 475 euro per seizoen. Wil je meer loungebedden bij je windscherm? Dat kan, je betaalt dan 150 euro extra per bed (per seizoen). De kaart staat op naam en is niet overdraagbaar. Wij houden je plek tot 12.00 uur vast. Kom je later? Bel dan naar onze strandman Lars via 071-362 04 89 (optie 3) en hij houdt een plek voor je vrij. Member worden? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar: info@alexanderbeach.nl

Every day is a beachday!