+31 71 362 04 89 info@alexanderbeach.nl

Beach verhuur

The beach is calling!

Kom een dagje relaxen bij Alexander Beach Club! Dat kan natuurlijk op ons terras, maar ook op één van onze comfortabele bedden op het strand.

Wil je verzekerd zijn van een sun lounger? Reserveer deze dan online. Je hebt de keuze uit een sun lounger of een sun lounger deluxe.

Trek gekregen in wat lekkers, maar blijf je liever op je bedje liggen? Dat kan! Bij Alexander Beach Club bieden wij service tot aan je Sun Lounger. In onze webshop vind je een groot aanbod aan drankjes en bites. Maak een keuze, betaal en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling naar je bedje wordt gebracht.

PRIJZEN
Sun Lounger € 12,50
Sun Lounger Deluxe € 15,00
Scherm € 10,00
Parasol € 5,00
Swinging Sun Lounger (2 personen) € 40,00

Complete set: scherm, parasol, tafeltje en 2 Sun Loungers € 40,00

Let op: Een Sun Lounger is alleen te reserveren in combinatie met een windscherm en parasol. Een Sun Lounger Deluxe heeft deze mogelijkheid niet, maar deze zijn groter en hebben een dikker matras.

RESERVERINGSREGLEMENT
Tot slot een paar huishoudelijke mededelingen: onze bedden zijn maximaal drie dagen van tevoren te reserveren tot uiterlijk 18.00 uur op de dag voor je bezoek. We kunnen helaas geen rekening houden met voorkeursplekken maar, onze beach boys zorgen ervoor dat je een mooie plek krijgt op het strand. Last, but not least: online reserveringen zijn non-refundable.

De bedden zijn niet telefonisch of per email te reserveren.

Geen reservering? Geen zorgen, wij houden altijd een deel van onze bedden vrij voor verhuur op de dag zelf. Kom wel op tijd, want op zomerse dagen zijn onze bedden erg populair.

SERVICE AT THE BEACH
Service tot aan je sun lounger, wie wil dat niet? Het enige wat je hoeft te doen, is met je telefoon de QR-code te scannen welke bevestigd is aan het windscherp of op tafel ligt.

In onze webshop kun je een keuze maken uit verschillende soorten dranken, ijs en beach bites.

Plaats je bestelling online en wij zorgen ervoor dat deze naar je bedje wordt gebracht, zodat je ongestoord kunt blijven liggen en genieten.

 MEMBER BIJ ALEXANDER BEACH CLUB
Word member en we leggen je het hele seizoen in de watten! Derek en de andere beach boys staan dagelijks voor je klaar met een stevig windscherm, een parasol en twee heerlijke sun loungers met royale kussens. En je kunt gratis gebruik maken van de toiletten.

Een membership kost 575 euro per seizoen. Wil je meer sun loungers bij je windscherm? Dat kan, je betaalt dan 150 euro extra per bed (per seizoen). De kaart staat op naam en is niet overdraagbaar. Wij houden je plek tot 12.00 uur vast. Member worden? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar: info@alexanderbeach.nl