hamburger-menu-open-2023-optimized
NL  ·   EN

LET'S MAKE IT HAPPEN!

Alexander Beach Club helemaal voor je alleen hebben? Of een gedeelte ervan? Het organiseren van een event is nog nooit zo leuk geweest. Want wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos!

Alexander Beach Club biedt ruimte tot 500 personen en is daarom bij uitstek geschikt voor alle soorten evenementen. Of het nu om een brunch, lunch, barbecue, diner, receptie, teambuilding of high-energy strandfeest gaat.

De beach club ligt lekker centraal ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en Den Haag en daarom een ideale zakelijke locatie. Op loopafstand is er ruime parkeergelegenheid voor alle gasten.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een offerte.

Geen fan van e-mail? Je kunt je wensen ook telefonisch bespreken, waarna we een offerte voor je maken.

Wil je graag wat meer informatie, maar ben je er nog niet aan toe om de website te verlaten? Vul dan het contactformulier in.

Alexander Hotel

Het Alexander Hotel in Noordwijk aan Zee is een hotel met een intiem karakter, maar tegelijkertijd ook een uitstekende locatie voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst. Het vier-sterren-plus hotel beschikt over 57 luxe en comfortabele hotelkamers en 6 multifunctionele zalen. De vergaderzalen variëren in grootte van 50 tot 300m2 en zijn voorzien van natuurlijk daglicht, airconditioning, moderne audiovisuele middelen en draadloos internet. Buiten vergaderen kan in de ruim opgezette vergadertuin. Een heerlijke plek om te vertoeven wanneer het mooi weer is. Op de begane grond vindt u de bar, lounge en restaurant DYLANS. Ideaal voor een drankje, heerlijke lunch of diner.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons event team via +31 71-361 89 00 of per mail info@alexanderhotel.nl.

RESTAURANT DYLANS

Bij het stijlvolle restaurant DYANS met vermelding in de Michelin Gids, geniet u op niveau. Fine-dining met een hoofdletter F! Zeven dagen per week wordt hier met veel passie en toewijding gewerkt aan de bereiding van de lekkerste gerechten, gecombineerd met prachtige wijnen van mooie wijnhuizen.

Neem plaats in het restaurant óf aan de uitnodigende bar waar heerlijke cocktails en bar bites worden geserveerd. Kortom, DYLANS is dé plek voor een culinaire belevenis.

NL  ·   EN