hamburger-menu-open-2023-optimized
NL  ·   EN

Droomlocatie aan zee

De mooiste dag van je leven verdient een mooie locatie. Alexander Beach Club is een officiële trouwlocatie van de gemeente Noordwijk.
Bij ons kun je elkaar het ‘ja-woord’ geven met de ruisende zee op de achtergrond, maar wel met de luxe sfeer van onze beach club.

Wil je een mooi bruiloftsdiner aan een lange tafel? Liever een informeel Walking Beach Dinner of BBQ? Of vier je alleen het avondfeest bij ons? Alles is mogelijk.

Voor een perfecte afstemming van jullie wensen nodigen we jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij Alexander Beach Club. Neem contact met ons op via +31 71-362 04 89 of per mail: info@alexanderbeach.nl.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een offerte.

Geen fan van e-mail? Je kunt je wensen ook telefonisch bespreken, waarna we een offerte voor je maken.

Wil je graag wat meer informatie, maar ben je er nog niet aan toe om de website te verlaten? Vul dan het contactformulier in.

Yes, I do!

Ons cadeau aan jullie

Voor al onze bruidsparen hebben wij een mooi cadeau: wanneer je trouwt bij Alexander Beach Club krijg je van ons een huwelijksnacht in het viersterren plus Alexander Hotel cadeau! Ook bestaat de mogelijkheid voor uw gasten om, in ons loopafstand gelegen hotel, te overnachten.

NL  ·   EN